Provimi përfundimtar (testi i brendshëm ) për klasat e XIII-ta

Sot,  më 02qershor 2014, në ora 14, në lokalet e shkollës fillore “Emin  Duraku në Kacanik. u mbajt provimi përfundimtar (testi i brendshëm )  për klasat e XIII-ta-qe u mundëson nxënësve  një certifikatë pune për punësim.  I njete test për klasat e XII-ta do te mbahen  me 03qershor 2014, në ora 14, ne te njëjta lokale

Nxësve u urojmë sukses edhe  ne testin e maturës shtetërore qe do te mbahet me 14.06.2014 si dhe fat e suksese në jetë.

Write a comment

Comments: 4