Shkolla e mesme profesionale "Feriz Guri dhe Vëllezrit Çaka"  është shkolla e vetme profesionale në Kaçanik e cila në departamentin e elektroteknikës përmban Këto drejtime:

1.Teknik i telekomunikacionit

2.Teknik i informatikës

3.Instalues elektrikë

Mësimdhënësit :

1.Ismail Dashi

2.Atdhe Neziri

3.Skender Topalli

4.Arsim Rexha (Agron Shurdhani)

5.Hysni Baftiu

6.Mimoza Zharku

7.Sefer Vishi

8.Dardan Bela

9. Gjejlane Troni