Nga këtu mund ti shkarkoni fajllat për programet Turbo Pascal 7.0, Dev-Pascal dhe Dev-C++ e më pas ti instaloni në makinat e juaja. Mirë u shërbefshi!

Dev- Pascal
De v-Pas.rar
compressed file archive 7.9 MB
Turbo Pascal 7.0
TP7.rar
compressed file archive 2.5 MB
Dev C++
Dec-Cpp.rar
compressed file archive 8.9 MB

Linqe:

1.C++

2.

3.

4.