Fri

12

Apr

2019

OFERTIMI PËR FOTO-MATURA 2018/19

 

REPUBLIKA E KOSOVËS

SHMP”FERIZ GURI DHE VËLLEZËRIT ÇAKA”

 

Nr.3805/19

 

  K Ë R K E S Ë

 

 

OFERTIMI PËR FOTO-MATURA 2018/19

 

·         Përmbajtja ofertuese: 1 pano kolektive përmasash standarde reklame dhe arkivi të shkollës (e kornizuar); 1 fotografi kujtimi kolektiv (Drejtorisë së shkollës t’i ofrohet edhe digjitale); 4 foto për indeks dhe dokumentacione tjera; 1 kartë identiteti - me emblemën e shkollës në sfond (në formë kartëvizite); xhirimi i mbrëmjes së maturës dhe nga një CD për person.

 

·         Numri i përgjithshëm i nxënësve: 233.

 

·         Subjektet ofertuese duhet të kenë dokumentacionin e plotë e të vlefshëm ligjor, si: liçencën përkatëse, dëshminë për kryerjen e obligimeve tatimore etj.;

 

· Ofertat dorëzohen në Drejtorinë e SHMP”Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka”;

 

·         Koha e ofertimit (duke ofruar edhe mostrat krahasuese): 12.4.2019–19.4.2019, ora 1300, kur edhe hapen ofertat në prani të ofertuesve dhe të komisionit, në zyrën e drejtorit të shkollës..

 

 

 

Shënim: 

 

1.     Dokumentacioni i subjekteve në kontest, nuk do të shqyrtohet;

 

2.     Vendimi merret në bazë të kushteve të kërkuara;

 

3.     Mjetet (para të nxënësve), sipas kontratës, do të paguhen përmes xhirollogarisë;

 

4.     Kërkesa u publikua në tabelat e shpalljeve në Gjimnaz dhe në Komunë, si dhe në uebfaqen e Komunës së Kaçanikut.

 

1 Comments

Mon

02

Jun

2014

Provimi përfundimtar (testi i brendshëm ) për klasat e XIII-ta

Sot,  më 02qershor 2014, në ora 14, në lokalet e shkollës fillore “Emin  Duraku në Kacanik. u mbajt provimi përfundimtar (testi i brendshëm )  për klasat e XIII-ta-qe u mundëson nxënësve  një certifikatë pune për punësim.  I njete test për klasat e XII-ta do te mbahen  me 03qershor 2014, në ora 14, ne te njëjta lokale

Nxësve u urojmë sukses edhe  ne testin e maturës shtetërore qe do te mbahet me 14.06.2014 si dhe fat e suksese në jetë.

4 Comments

Sat

03

May

2014

Promovimi Librit: URAGANI I UÇK-së

Sot,  më 03 Maj 2014, në ora 12, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë, është bërë promovimi  Librit: URAGANI I UÇK-së(kushtuar heroit të kombit Feriz Guri - Ing.i dipl. i elektroteknikës), filmit dokumentar: FLAKADANI I UÇK-së(Komandant SHPATA), si dhe promovimini këngës së Ilir Shaqirit - kushtuar heroit Feriz Guri
Me këtë rast u tha se gjaku i dëshmorëve u bë gurthemel i lirisë dhe shtet-ndërtimit të Kosovës

Faik Guri, babai i dëshmorit theksoi se të gjithë ata që ranë në beteja për lirinë e Kosovës, janë bijtë e kësaj toke. Prandaj, duhet punuar sa më shumë për ndërtimin e Kosovës.
 
“Si po popull duhet të punojmë edhe më shumë. Nuk ka vend për mërzi, kemi fitu dhe e kemi bërë shtetin. Unë sinqerisht kam thënë se kush e ka firmosur kontratën për të vdekur për këtë tokë, për mua është Feriz, është vëlla i imi, është shok i imi”, ka deklaruar Faik Guri.


Dëshmori i kombit, Feriz Guri, ra heroikisht më 22 prill të vitit 1999 në fshatin Goranc të Hanit të Elezit. Në 15 vjetorin e rënies së tij, u shfaq edhe dokumentari si dhe u promovua kënga që iu kushtua komandant Shpatës

Çaste nga manifestimi

Filmi dokumentarFeriz Guri (Komandant Shpata) - Dëshmor i kombit

Filmi dokumentarFeriz Guri (Komandant Shpata) - 

Dëshmor i kombit-pjesa 1/4

Filmi dokumentar Feriz Guri (Komandant Shpata) - 

Dëshmor i kombit-pjesa 2/4

Filmi dokumentar Feriz Guri (Komandant Shpata) - 

Dëshmor i kombit-pjesa 3/4

Filmi dokumentar Feriz Guri (Komandant Shpata) - 

Dëshmor i kombit-pjesa 4/4

 

0 Comments

Fri

02

May

2014

OFERTIMI PËR MBRËMJEN E MATURËS 2013/14

SHMP”FERIZ GURI DHE VËLLEZËRIT ÇAKA”                

                                   KAÇANIK                                                            


·        Nata e Mbrëmjes së maturës: 18 maj 2014;

·        Kohëzgjatja e mbrëmjes: ora 19,00-005.

·        Numri i pjesëmarrësve: 450;

·        Ofertat dorëzohen në SHF”Emin Duraku”, në zyrën e zëvendës drejtorit;

·        Koha e ofertimit: 02..5. - 08.5. 2014, ora 15,00, kur edhe hapen ofertat.

·        Përmbajtja e shujtës:

1.     Paragjellë;

2.     Sallatë;

3.     Ushqimi kryesor;

4.     Lëngje frutash dhe të gazuara;

5.     Ëmbëlsirë;

6.     Fruta.

(Vërejtje:Pijet alkoolike nuk lejohen!)

·       Ofertuesit, duhet të sjellin edhe këto dokumente:

1.      Çertifikatën e biznesit;

2.     Dëshmitë për kryerjen e obligimeve tatimore dhe dokukumente tjera të vlefshme në praktikën ofertuese.

·        Mjetet paguhen vetëm përmes xhirollogarisë.   

 

Kërkesë e veçantë:Autoriteti hotelier duhet të marrë masat e sigurisë, ndërsa lejohen vetëm personat e evidentuar në listën e Drejtorisë së shkollës, që do të identifikohen në bazë të distinktivit-bexhit ose letërnjoftimit, në prani të kujdestarëve të klasave.

Shënim: Kërkesa u publikua në tabelën e shpalljeve të SH.F.”Emin Duraku” dhe në Uebfaqen e SHMP”Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka”

 

 

 

 

 

 

 

Më:02.5.2014                  Drejtori i SHMP”Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka”

 

     Kaçanik                                Bafti Loku__________________

0 Comments

Thu

17

Apr

2014

OFERTIMI PËR FOTO-MATURA 2013/14

 

REPUBLIKA E KOSOVËS

SHMP”FERIZ GURI DHE VËLLEZËRIT ÇAKA”

 

Nr.1774/14

 

KËRKESË

 

OFERTIMI PËR FOTO-MATURA 2013/14

 

 

PËRMBAJTJA OFERTUESE: 2 Pano kolektive përmasash standarde reklame  (1 pano kl.XII dhe 1 pano kl.XIII),1 fotografi personale me ngjyra (10x15),4 foto për indeks dhe dokumentacione tjera,1 kartë identiteti me emblemen e shkollës(në formë vizitkarte),pano e madhe të gjeneratës dhe nga 1 CD të inçizimit të mbrëmjes për nxënës.

 

Numri i përgjithshëm i nxënësve-400.

(Në ofertë të përfshihet edhe xhirimi i mbrëmjes së maturës)

Subjektet ofertuese duhet të kenë edhe dokumentacionin tjetër të vlefshëm si:liçencën përkatëse të punës,dëshmitë për kryerjen e obligimeve tatimore etj.

 

Koha e ofertimit duke ofruar edhe mostrat krahasuese nga 17-24 prill 2014,kurse hapja e ofertave bëhet më 24.04.2014 ora 1500në prani të komisionit,në zyren e  Zv.drejtorit të SH.F.”Emin Duraku”në Kaçanik.

Ofertat pranohen prej orës 1400- 1900 (ditëve të punës).

 

Vërejtje: Kërkesa u publikua në tabelat e shpalljeve në SH.F.”Emin Duraku”në Kaçanik. dhe në vebfaqen e shkollës “Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka”në Kaçanik.

 

 

Shënim:Mjetet të paguhen perms xhirollogarisë.

 

 

 

Më 16..4.2014

   Kaçanik

                                                     

  

                                    Drejtori i SHMP”Feriz Guri dhe Vëllezërit Çaka”

                                   Bafti Loku____________________

                                                 

 

0 Comments